E-commerce

Succesvol online verkopen start met een gebruiksvriendelijke webshop of e-commerce site.

Uw e-commerce strategie begint met een webshop. In tegenstelling tot een fysieke winkel, is een webshop 24u op 24u en 7 dagen op 7 open. Hierdoor kunt u de klok rond verkopen.

Online etalage en verkoper

Uw webshop etaleert en verkoopt uw producten overdag én 's nachts. Een webshop van Dynamic Webdesign toont uw bezoeker een mooie overzichtelijke etalage waarin hij makkelijk zijn koopjes kan doen.

Uw winkel is 24/7 open

Een webshop heeft geen openingsuren en is dus dag en nacht, 24 op 24 open. Zo kunnen uw klanten continu uw website bezoeken en bestellingen plaatsen.

Online betalen

Een webshop zonder veilige betalingsmogelijkheden is bij voorbaat verloren. Dynamic Webdesign besteedt extra aandacht aan de implementatie van diverse veilige betalingsmethodes.

Prestashop webwinkel platform

Bij Dynamic Webdesign gebruiken we Prestashop voor het ontwikkelen van webshops. Prestashop is een opensource webshop platform dat zowel voor kleinere als grote webshops kan gebruikt worden. Uw webshop beschikt standaard al over een uitgebreid assortiment aan functies maar kan nog met een groot aantal extra functionaliteiten uitgebreid worden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Contacteer ons +32 498 27 10 99

Dynamic Webdesign

heeft een nieuwe naam

 

dw3 invoice

 

Ga naar de nieuwe dw3 website

 

https://dw3.be